Matematik

Matematik hjælp!!!!

23. august 2011 af eras (Slettet) - Niveau: A-niveau

 nogen som kan isolere G i denne formel?

V = 1/3 * (((√G) -b)/2) * ( G + g + √G*g)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Reducer det til en 3.-gradsligning i (√G) . Sæt x = (√G) . Så haves

6V = (x - b) · (x2 + g + g·x)


Svar #2
23. august 2011 af eras (Slettet)


Svar #3
23. august 2011 af eras (Slettet)

 kan du uddybe?


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du kan jo så forsøge at finde positive rødder i den 3.-gradsligning, hvis du kender værdierne for V, g og b .


Svar #5
23. august 2011 af eras (Slettet)

 tak for hurtig respons.. virkelig dejligt :D


Skriv et svar til: Matematik hjælp!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.