Matematik

Eksamensopgaver i matematik 1170

23. august 2011 af sandiee (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Alle!

Nogen derude, der sidder med eksamensbogen i matematik A, og tilfældigvis ved hvordan man løser 1170

Tusind tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

#0

Skriv opgaveformuleringen op. Det er ikke alle, der har eksamensbogen i matematik A til rådighed lige nu.


Svar #2
23. august 2011 af sandiee (Slettet)

Det kan jeg ikke, da der er et billed med til opgaven, jeg ikke kan oploade, men tror måske jeg har løst den...

Der står man skal:

Bestem ved aflæsning de tal x, for hvilke f'(x)=0
Bestem ved aflæsning f'(1)


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

#2

Nu kan jeg af gode grunde ikke rigtig vide, hvordan billedet ser ud. Jeg kan dog forestille mig to scenarier:

1: At du ser f'(x) afbildet i et koordinatsystem. Her skal du aflæse x-værdien, hvor y = 0. Og aflæse y-værdien, hvor x = 1.

2: At du ser f(x) afbildet i et koordinatsystem. Her skal finde du aflæse grafens vendepunkter (max.- eller min.punkter). Og finde hældningen i dét punkt, hvor x = 1.


Skriv et svar til: Eksamensopgaver i matematik 1170

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.