Matematik

Er det rigtigt??

24. august 2011 af ulrikke95 (Slettet) - Niveau: C-niveau

2*(3-4)-2*(4-3) = 2*3+4-2*4-3 (hvor parenteserne bare er ophævede fordi det er plus parenteser)= 5??


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2011 af Isomorphician

Udregn parenteserne først.

(eller multiplicér leddet uden for parentesen på begge led inde i parentesen)


Svar #2
24. august 2011 af ulrikke95 (Slettet)

det forstår jeg ikke en brik af.. hvordan vil du regne den ud?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2011 af Isomorphician

2(3-4) - 2(4 - 3) = 2(-1) - 2(1) = -2 - 2 = -4

Alternativt:

2(3 - 4) - 2(4 - 3) = 2*3 + 2*(-4) - 2*4 - 2(-3) = 6 - 8 - 8 + 6 = -4


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. august 2011 af SuneChr

       2·(3 - 4) - 2·(4 - 3)

=    2·3 - 2·4 - (2·4 - 2·3)

=    2·3 - 2·4 - 2·4 + 2·3


Skriv et svar til: Er det rigtigt??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.