Matematik

Funktioner

25. august 2011 af nammow (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej, hvordan finder jeg ud af om en funktion er lineær ?

Her er et eks. :
f(x): 10x + 19


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2011 af mathon

   hvis funktionen kan skrives
   på formen

                      y = a·x + b            er funktionen lineær


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. august 2011 af Musensmed (Slettet)

hvis din funktion er

f(x) = 10x + 19, så er det en linær funktion du har fat i der eller lav to punkter og tegn dem ind i en alm. koordinatsystem


Svar #3
25. august 2011 af nammow (Slettet)

okay, men hvad så hvis stykket hedder :
 

F(x) = x2 (x i anden) + 2
eller
F(x) = 1/x


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.