Matematik

Gange parantes ud

25. august 2011 af krt (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg skal gange denne parantes ud, og jeg kan simpelthen ikke få den til at blive det rigtige. Mit problem er at finde ud af hvor -'erne skal stå.
 

2-(-1))(2-3)

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Der er ikke balance i parenteserne. Skriv udtrykket korrekt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

#0

Mener du 2 - (-1)(2 - 3) ? 


Svar #3
25. august 2011 af krt (Slettet)

Hov, undskyld, en af paranteserne var lige smuttet.
Jeg mener:

((2-(−1))(2-3)


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Der er stadig ikke balance i parenteserne.

Hæv den inderste minusparentes i den første faktor:

(2 -(-1)) · (2 - 3) = (2 + 1) · (2 - 3)    , regn nu indholdet i hver parentes

                             = 3 · (-1)

                             = -3


Skriv et svar til: Gange parantes ud

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.