Fysik

Hjælp til beregning

26. august 2011 af ulykke (Slettet) - Niveau: B-niveau

kan jeg få hjælp til en beregning jeg er itvivl om jegb har regnede det er rigtigt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Du kan ikke få hjælp, før du beskriver dit problem. Formuler dit problem sammen med din løsning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. august 2011 af mathon

 

   Ville du svare på "kan jeg få hjælp...?"

   Hvad nu, hvis du har svaret JA
   og hjælpen viser sig at bestå i
   14 dages havearbejde?

   Hjælpere vil gerne vide, hvad de svarer JA til.

   Det kan "hjælperen" så spørge ind til
   eller - som de fleste nok gør -
   undlade at svare på.


Svar #3
26. august 2011 af ulykke (Slettet)

hvordan beregner man massen af en hårnål som er 125 mN


Svar #4
26. august 2011 af ulykke (Slettet)

er det 125mN/9,82 =m


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. august 2011 af mathon

 

     Ftyngde = m·g

     m = Ftyngde /g = (125·10-3 kg·m/s2) / (9,82 m/s2) = 0,012729 kg ≈ 12,7 mg


Svar #6
26. august 2011 af ulykke (Slettet)

ok tusind tak


Svar #7
26. august 2011 af ulykke (Slettet)

vil det sige jeg skal dividere


Svar #8
26. august 2011 af ulykke (Slettet)

fordi jeg skal have isolere


Brugbart svar (0)

Svar #9
26. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

#7

Det fremgår vel helt klart af #5, hvad du skal gøre. Husk at regne alle dine størrelser med enheder.


Svar #10
26. august 2011 af ulykke (Slettet)

bruger vi så altid  10  når vi skal finde massen


Brugbart svar (0)

Svar #11
26. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

#10

Hvor bruger du 103 ? Der indgår en faktor 10-3 i udtrykket i #5, fordi kraften givet i mN omregnes til N . Her er m præfixet milli ( = 10-3) .


Skriv et svar til: Hjælp til beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.