Matematik

nogen som vil hjælpe?

27. august 2011 af PatrickGG (Slettet) - Niveau: 8. klasse

          1

           _     skriv som decimalbrøk ..      

          3


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2011 af 215 (Slettet)

 1/3 = 1:3 = 0,33


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2011 af SuneChr

Da 1/3 er en uendelig decimalbrøk, skal man i en parentes anføre, hvor mange decimaler man har medregnet.

1/3  =  0,3333   (4 dec.)     =  0,33  (2 dec.)


Skriv et svar til: nogen som vil hjælpe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.