Matematik

Hjælp til opgave...

27. august 2011 af Marianne271 (Slettet)

1. (a + b) - a = ______________

2. (7 - a) 2  = _____________

Hjælp tak .


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. august 2011 af mathon

Hvad har du selv forsøgt?

Er dit forhold til matematik: Noget "der bare skal overstås"?

 

1. (a + b) - a = ______________                   at hæve en plus-parentes, kan du vel

2. (7 - a) 2  = _____________                       kan du ikke huske kvadrat-formlen, kan du
                                                                       omskrive

                                                                     (7 - a)2 = (7 - a)·(7 - a)


Svar #2
27. august 2011 af Marianne271 (Slettet)

tak for hjælpen kan klare resten selv :D


Skriv et svar til: Hjælp til opgave...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.