Matematik

Isolering af x

28. august 2011 af stjerne3 (Slettet)

 En trekant ABC har siderne:

/AB/ = x
/BC/ = 2*x
/AC/ = 5/2*x

Skal altså have fundet ud af, hvad x er.
 

Hvad kommer min ligning til at hedde?

Og hvordan skal jeg regne den ud.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2011 af mette48 (Slettet)

Du skal bruge endnu en oplysning for at kunne finde x.

Er trekanten retvinklet?


Svar #2
28. august 2011 af stjerne3 (Slettet)

 Dette er de eneste oplysninger der. -.-


Skriv et svar til: Isolering af x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.