Matematik

en lille opgave og lidt hjælp

29. august 2011 af NejIkkeIgen (Slettet)

nogen der kan hjælpe med en lille opgave ?

y=sin^3(x)

og

y=kvardratroden 1-kvadratrod x


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hvad går opgaven ud på?

Benyt redigeringsfaciliteterne i tekstboksen , X2, X2, og Ω-boksen, til at gøre det mere klart, hvad du mener.

y = sin3(x)

y = √(1 - √x)     ?

Og hvad bliver der spurgt om med de funktioner?


Skriv et svar til: en lille opgave og lidt hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.