Matematik

matematik hjælp

29. august 2011 af PatrickGG (Slettet)

i en brøk står nævneren som bekendt under brøkstregen, og tælleren står over brøkstregen.

hvilke følgende påstrande er rigtige

en brøk er nul, hvis tælleren er nul

en brøk er nul, hvis nævneren er nul

en brøk er nul, hvis tælleren og nævner er ens

hvilke er rigtige ??  


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hvad er din egen mening om disse påstande?


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2011 af AskTheAfghan

Tast ind på din lommeregner:

0/x = ?

x/0 = ?

x/x = 0 ?


Skriv et svar til: matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.