Matematik

LIGNINGER HASTER!

29. august 2011 af Kaninuss (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej!
Har brug for hjæælp! det haster.. jeg kan ikke finde ud af denne opgave, hvis i gider at forklare mig hvordan man gør ville jeg være super glad! 


Løs følgende ligninger og lav en omhyggelig besvarels.. skriv mellemregninger.

B1. x2 – 4x – 12 = 0

B2. 2x2 –17x + 8 = 0

B3. y2 + 16 = 8y

B4. 8x2 – 6x + 1 = 0

B5. x2 + 7 + 2x = 0

B6. 3s = 2s2 + 1

B7. x2 – 16 = 0

B8. ½ x2 + 3x = 0

B9. 1,1 x2 + 1,056 x = 0,19712

B10. y2 + 16y – 225 = 0

NOGEN DER KAN HJÆLPE MIG??? ANER IKKE HVORDAN MAN GØR

 

 

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Alle ligningerne ser ud til at være 2.-gradsligninger. Læs de relevante afsnit i din bog om løsning af 2.-gradsligninger, og kom så i gang med at regne dine opgaver selv.


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. august 2011 af SuneChr

Gererelt:  Kan vi ikke blive fri for det der: Haster. Man risikerer at blive stillet sidst i køen, og det ville jo være ærgerligt.

Kommer man med sin opgave i god tid, er der ikke noget der haster.


Skriv et svar til: LIGNINGER HASTER!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.