Matematik

Hjælp til isolering af x i en potensfunktion

05. september 2011 af Heatup (Slettet)

Hvad har jeg gjort forkert i mine udregninger? ud fra aflæsninger skal resultatet blive omkring 500, men jeg har ingen ide om hvordan?

1700 = 74.418,473 * x-0,6231

 

1700/74.418,473 = x-0,6231

 

0,0228= x-0,6231

0,0228(1/-0,6231)= x

x = 0,240

 

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2011 af Euroman28

Siden du siger potensfunktion, så skal der jo stå

 

- - -

Der er Matematik i alt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2011 af Euroman28

Du dividere ganske rigtigt med 74418,473 på begge sider af ligmed

så der dermed kommer til at stå

hvilket så giver

og resten kan du regne selv..

- - -

Der er Matematik i alt.


Skriv et svar til: Hjælp til isolering af x i en potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.