Matematik

Matematik

05. september 2011 af Pinkeyyy (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har et spøgsmål

 

x(x+y) (x-y)

hvad gør jeg er lidt blankt

 

siger jeg:

x i anden + xy - x i anden-xy =

2x i anden + 2 xy... er det korrekt?

 

jeg sætter pris for jeres hjælp

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2011 af Arkimedesanton (Slettet)

2x2+xy


Svar #2
05. september 2011 af Pinkeyyy (Slettet)

er det svaret, hvordan regner du det ud ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#0

Benyt kvadratsætningen (a+b)(a-b) = a2 - b2 , så

x(x+y)(x-y) = x(x2 - y2) = x3 - xy2

Svaret i #1 er ikke korrekt.


Svar #4
05. september 2011 af Pinkeyyy (Slettet)

så det svaret x3 - xy2


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Ja, det er svaret i #3.


Svar #6
05. september 2011 af Pinkeyyy (Slettet)

kan du hjælp mig med

4(x+7)+13(x-2)

og -(2a+3b) (a+b)

 

:)


Brugbart svar (0)

Svar #7
05. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#6

Gå tilbage til din anden tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1062901&goto=1062932#1062932 , hvor du har den opgave kørende.


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.