Matematik

Hjælp til en opgave? :-)

05. september 2011 af nini66 (Slettet)

Er der en, der kan hjælpe mig med, at regne dette regne styke ud. 4½ ( ½ som potens)

? :-)I opgaven er potens og rod læst, står der :/


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

41/2 = √4 = √(22) = ...


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. september 2011 af AskTheAfghan

an/m   =    m√an

41/2    =   2√(41)    =    √4   =   ...


Svar #3
05. september 2011 af nini66 (Slettet)

Tak for besvarelserne :-))

Men er der en der kan forklare, hvordan man trin for trin, kan regne det ud..

Forstår det ikk helt endnu :-/


Skriv et svar til: Hjælp til en opgave? :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.