Matematik

Ophævelse af logaritme i ligning?

06. september 2011 af dic (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :)

Jeg har den her ligning at "lege" med: log(E) = 2,4*6,5-1,2

Her skal jeg så have isoleret E, men jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg kommer af med logaritmen til E? Skal jeg sætte den anden side i en eller anden potens eller hvad gør man lige?

 

Tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at hvis log(x) = y, er x = 10y .


Svar #2
06. september 2011 af dic (Slettet)

Hm.. Vil det sige noget i stil med E = 102,4*6,5-1,2   ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, netop.


Svar #4
06. september 2011 af dic (Slettet)

Super, TAK! :)


Skriv et svar til: Ophævelse af logaritme i ligning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.