Fysik

Hvad vejer 1 mm^3 kernestof?

06. september 2011 af kenzo1000 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Tricky lille opgave.. Tror jeg laver noget galt mht. omregning af enhederne...

En kugle (protonmodel):

Radius= 1,5 *10^-13 cm

masse= 1,7 *10^-24 g

Hvad vejer 1 mm^3 kernestof?

Jeg anvender formlen Rho = m/V  

  Rho = 1,7 * 10^ -24 g / 1,413716694 * 10 ^ -38 cm^3

Nu skal jeg så omregne hhv gram og cm^3 til mg og mm^3.

Hvordan gør jeg det...?

Håber der er een der kan hjælpe :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2011 af peter lind

1 g = 1000 mg, 1cm = 10 mm så 1 cm3 = (10 mm)3. du skal så bare erstatte enhederne med  dette.


Svar #2
06. september 2011 af kenzo1000 (Slettet)

Hvordan det ? 

Skal jeg gange med 1000 mg og (10mm)^3 ?

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2011 af peter lind

du skal erstatte g med 1000 mg og erstatte cm3 med (10mm)3 og iøvrigt udregene det sidste


Svar #4
06. september 2011 af kenzo1000 (Slettet)

tak for hjælpen :-)

 


Skriv et svar til: Hvad vejer 1 mm^3 kernestof?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.