Matematik

Reducere og ligninger. hurtig hjælp!!

08. september 2011 af Celine95 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej venner, matematik på B niveau og er virkelig lost. Jeg har brug for hjælp til at reducere og løse de her ligninger og gerne bare et par stykker af dem hvis i har mulighed for det, mellemregninger ville være perfekt også da jeg så kan se hvordan i har gjort!!:D mange tak

Disse skal reduceres:
• 3 + (4 + x)

• 3 - (4 + x)

• 3 - (-4 + x)

• 3 + (-4 + x)

• 3 - (3 - (x + 2))

Disse ligninger skal løses:
• 4x + 7 = 2x + 3

• 3x + 5(2 - x) = 4(3 - x)

• 3(x - 3) = 4x - 9

• 3x - 10 = x + 2

• 5(x + 1) - (x - 2)3 = 13

• (2 - x)9 + 5 = (x + 7)2 - 10x

• 4x + 5 = 2(3 + x) - 1

og disse to er lidt vanskeligere:
(x + 4)(x + 2) = x – (1 – x2)

2(8x + 9) = 3 + 16x +15

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2011 af Isomorphician

3 - (4 + x) = 3 - 4 - x = -1 - x

---

3(x - 3) = 4x - 9 <=>

3x - 9 = 4x - 9 <=>

0 = x

---

(x + 4)(x + 2) = x - (1 - x2)

x2 + 2x + 4x + 8 = x - 1 + x2......regn selv videre


Svar #2
08. september 2011 af Celine95 (Slettet)

mange tak, men hvad betyder <=> ?:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. september 2011 af mette48 (Slettet)

Så fik du svarene på opgaverne, men det lærte du ikke noget af.

Hvis du ikke giver lære de mest enkle regler, kommer du aldrig igeng med matematik


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. september 2011 af Isomorphician

<=>: ensbetydende med


Skriv et svar til: Reducere og ligninger. hurtig hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.