Matematik

Ligning med minus brøk

11. september 2011 af isaksen85 (Slettet)

Er der nogen der kan give mig en forklaring på at lave den på forhånd tak

Vedhæftet fil: ligning.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Gang ligningen med 6x på hver side, reducer, og isoler x .


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2011 af mette48 (Slettet)

5/x-2/3=8/x-7/6                  x≠0                  gang alle led med fællesnævneren som her er 6x

5*6x/x-2*6x/3=8*6x/x-7*6x/6                        og forkort brøkerne

30-4x=48-7x                                               læg 7x til og træk 30 fra på begge sider

                                                                        del med 3


Svar #3
11. september 2011 af isaksen85 (Slettet)

Jeg siger mange tak for den hurtige hjælp.

 

Men det gav meget mere mening


Skriv et svar til: Ligning med minus brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.