Matematik

Hjælp til ligninger

12. september 2011 af KristianEriksen1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 

Nogen der vil være søde at løse (inkl. mellemregninger?):

1.  -2x + 3 = 4x - 1

2.  -5x + 3(x + 1) = 12

3.  -3(x + 2) = 3

4.  1/4x + 3 = 2/3x - 1

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2011 af Isomorphician

Hvad er dine egne bud?


Skriv et svar til: Hjælp til ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.