Matematik

Hjælp til ligning

13. september 2011 af Nillrlej (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Davs, der er opstået et lille problem for mig.

0.84/x - 4,98 = 7,3/4x - 4.34


har lært noget med at man skal fjerne X fra nuværende plads og sæt et x på alle andre værdier
0,84x - 4,98x = 7,3x / 4 - 4,34
syntes bare det lyder lidt mærkeligt, men er det korrekt?
hvis ikke., bedes en forklaring :P


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2011 af Imprafir (Slettet)

Altså du skal finde en værdi for x, ligesom i en ligning? Eller hvad er det du spørger om her?


Svar #2
13. september 2011 af Nillrlej (Slettet)

#1
 

Yep, / = brøkstreg hvis nogen undrer sig.


Skriv et svar til: Hjælp til ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.