Matematik

Hvad er Y?

13. september 2011 af andreas0402 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad er 1y når 7/4y er = -1/2

Hvordan beregner jeg det :)?

Hilsen Andreas R


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2011 af Walras

7/4y=-1/2 <=> y=-1/2*4/7 <=> y=-4/14 <=> y=-2/7,

men der er i øvrigt forskel på Y og y.


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. september 2011 af SuneChr

Multiplicér med (4·y) på begge sider lighedstegnet.           y  ≠ 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Igen er det så spørgsmålet, om der menes

(7/4)y = -1/2, eller

7/(4y) = -1/2 .

Som opgaven er skrevet i #0, kan det kun fortolkes som det første forslag.


Svar #4
13. september 2011 af andreas0402 (Slettet)

Det er en brøk (7/4)y det samme som1,75y


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. september 2011 af Walras

#4 Se #1 da.


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Så er det fremgangsmåden i #1, der kan anvendes.


Svar #7
13. september 2011 af andreas0402 (Slettet)

Tak for hjælpen


Skriv et svar til: Hvad er Y?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.