Matematik

gennemsnit

14. september 2011 af Olllllll (Slettet)

Hej allesammen, har jeg lavet den nedestående spørgsmål rigtigt?

 

karl kører de 45 km på 1 time og 45 minutter hvad er det i gennemsnittet? er det 2,3


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

(45km) / (105min) = 0,429km/min ≈ 25,7km/t


Svar #2
14. september 2011 af Olllllll (Slettet)

tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

#2

Karl kører 45 km på 105 minutter, dvs

(45km) / (105min) = 0,429 km/min

For at omregne til timer, ganger du med 60min, således at

0,429 km/min = 25,7 km/t .


Skriv et svar til: gennemsnit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.