Matematik

Matematik

14. september 2011 af Lipase (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opg. 988

 

Grafen for f(x) = 2x3-8x2+2x+k går igennem (-2,-46). Bestem k

Kan nogen hjælpe?

 

Brugbart svar (1)

Svar #1
14. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Indsæt x = -2 i udtrykket og sæt det lig med -46, og bestem så k .


Svar #2
14. september 2011 af Lipase (Slettet)

Jeg får k til at være 6

   

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det er korrekt.


Svar #4
14. september 2011 af Lipase (Slettet)

Hvad kan man bruge resultatet til? hvad kan man sige om k=6?

 

Brugbart svar (1)

Svar #5
14. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Man kan sige, at k = 6 er den værdi af k, for hvilken grafen for funktionen f(x) går gennem punktet (-2,-46) .


Svar #6
14. september 2011 af Lipase (Slettet)

Tak!

 

Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.