Fysik

Beregn mølleeffekten...

15. september 2011 af 85anne (Slettet) - Niveau: C-niveau

Spørgsmålet lyder:

Beregn mølleeffekten, p i frisk vind, hvor v = 10 m/s.

Vi ved, at møllevingens radius er 4,0 m. 

Jeg aner ikke. hvad jeg skal gøre! Kan I hjælpe mig?

 

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2011 af mathon


              ...har du ingen oplysning om vingens masse?


Svar #2
15. september 2011 af 85anne (Slettet)

Nej.


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2011 af mathon

 

                          P = F·v = m·(v2/r) · v = m·(v3/r) = m·((10 m/s)3) / (4,0 m) = m·(250 m2/s3)


Skriv et svar til: Beregn mølleeffekten...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.