Matematik

Vinklen mellem to linjer.

19. september 2011 af Justme92 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle sammen, nogen der lige kan hjælpe mig med den her?

c) Find vinklen mellem de to linjer fra a) og b).

Hvor vektor a = (4,-2) og vektor b = (-3,-5)

.. På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2011 af Chrystine (Slettet)

Benyt sætningen om skalarproduktet:

ab = |a| |b| cos v.


Skriv et svar til: Vinklen mellem to linjer.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.