Matematik

rettelser

19. september 2011 af Lagarde (Slettet)

5065gram=5,065kilogram

2050meter=2,05km

gennemsnit af 3+4-2+1+4=2

tegning af huset er 5cm,huset er i virkeligheden 10meter.

Hvad er målestokket:5:10000=1:2000

8,9,3,4 variationsbredden er 9-3=6

Er det rigtigt?

Undskyld evt stavefejl,staver som en brækket arm.

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. september 2011 af Chrystine (Slettet)

Jeg tror, at du skal se på din målestok-opgave igen:
1m = 100 cm.

Ellers ser det fornuftigt ud


Svar #2
19. september 2011 af Lagarde (Slettet)

5:1000=1:200

 


Skriv et svar til: rettelser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.