Matematik

hjælp til ligninger

19. september 2011 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej allesammen

 

har problemer med de her ligninger.. ved ikke hvad jeg skal gøre med parenteserne. håber der er nogle afjer der kan hjælpe :)

 

3(x+1)+4=27-x

5x-(2-2x)=4x+7

3(x-4)-5(6-x)=-10


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2011 af Isomorphician

- Gang ind i parentesen

- Hæv minusparentesen

- Gang ind i parenteserne (husk fortegn)


Svar #2
19. september 2011 af cecilied34 (Slettet)

Og bare iige for at have det på det rette, så gør man således?

- ganger 3 med x og med 1?

- hvordan det?

- hvad mener du med at huske fortegn?

 

 

 


Skriv et svar til: hjælp til ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.