Matematik

hjælp til SSO-emne i matematik

21. september 2011 af Zebraaaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal til at skrive SSO, og kunne godt tænke mig at skrive i matematik. Men jeg har ingen idé om,  hvilke emner man kan vælge. Er der nogle af jer der har nogle forslag? Og evt. nogle erfaringer?

Håber I kan hjælpe :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2011 af M0rck (Slettet)

Hmm jeg har et forslag - "Funktioner af to frie variable variable". Det skulle meget gerne kunne klares på B-niveau, som jeg går ud fra at du er på nuværende tidspunkt, da så vidt jeg ved er SSO på andet år.


Svar #2
21. september 2011 af Zebraaaaa (Slettet)

Tak (:
 

Jo, SSO er på andet år, og jeg har matematik på B-niveau. 
SSO er jo en opgave på 10-15 sider, der skal indeholde de taksonomiske niveauer: redegørende, vurderende og diskuterende. 

Hvordan skulle men gøre det, med det emne? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2011 af meick123 (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. september 2011 af M0rck (Slettet)

Altså jeg ved ikke hvordan i gør på STX, men på HTX valgte man et emne og diskuterede det med ens vejleder/lærer. Her kan han/hun så med forslag til en opgaveformulering som i diskuterer og til sidst laver læreren så en opgaveformulering til eleven. Men det var i forbindelse med mit SRP, og jeg ved ikke om det er tilfældet med SSO. Men ellers tage en snak med din lærer om emnet.

Her har du et link til noget materiale som jeg har hentet fra uvm.dk, som er offentliggjort forberedelsesmateriale til en tidligere eksamen (dette er en del af den skriftlige eksamen på HTX).

http://dl.dropbox.com/u/3851172/Funktioner%20af%20to%20variable%2C%20optimeringsproblemer%20og%20-strategier%20-%20Forberedelsesmateriale%2C%20HTX.ashx

Hvis du kender dropbox så ved du at det ikke er et skam link. :)


Skriv et svar til: hjælp til SSO-emne i matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.