Matematik

kan i hjælpe med at udregne vektorer

21. september 2011 af eliat (Slettet) - Niveau: A-niveau

to vektorer i planen er bestem ved a=(t+2)   b=(     t     ).
                                                                1                   t+1
                                                                                                 

 

Bestem for t = 1 projektionen af aog b. og bestem for t =1 vinklen mellem a→ og b→.                              


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2011 af peter lind

projektionen af ab er givet ved (a·b)b/|b|2

Vinklen v mellem 2 vektorer a og b kan findes af a·b =|a||b|cos(u)


Skriv et svar til: kan i hjælpe med at udregne vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.