Matematik

Hjælp til 2.- og 4.gradsligninger

21. september 2011 af AlohaAlohaAloha (Slettet) - Niveau: B-niveau

ligningen x4 - 9z2 + 20 = 0

 

Hvordan løser jeg den?


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Skriv ligningen korrekt. Du har både x og z som ubekendte.

Hvis det drejer sig om

x4 - 9x2 + 20 = 0

er det en 2.-gradsligning i z = x2 .


Svar #2
21. september 2011 af AlohaAlohaAloha (Slettet)

Ligningen er skrevet helt korrekt, det kan være, at man lærer har lavet denne fejl. Jeg syntes godt nok også, at det så helt forkert ud, at der både var en x og en z


Skriv et svar til: Hjælp til 2.- og 4.gradsligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.