Matematik

hvor er min fejl ? (ligning)

25. september 2011 af m3ntori (Slettet)

hvor er min fejl ? 

2(x-8)+6(2x+13) = 3x-12

2x-16+6+12x+78=3x-12

2x+12-3x  = -12+16-6-78

 

11x/11  = - 80/11

x = -7,24 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2011 af mette48 (Slettet)

2(x-8)+6(2x+13) = 3x-12

2x-16+6+12x+78=3x-12  du har fået 6 ind her, det skal ikke med mere


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2011 af mette48 (Slettet)

2x+12-3x  = -12+16-6-78 og så tabte du x efter 12 i næste linie

Prøv igen uden at se på det gamle.


Svar #3
25. september 2011 af m3ntori (Slettet)

må jeg spøger dig om hvad du får x til ? 


Svar #4
25. september 2011 af m3ntori (Slettet)

for det går ikke op her :S 


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. september 2011 af mette48 (Slettet)

x= - 74/11


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. september 2011 af YesMe (Slettet)

Din fejl ligger i din hjerne, hvor ellers?


Skriv et svar til: hvor er min fejl ? (ligning)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.