Matematik

Ligninger

25. september 2011 af Glans (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan løser man denne ligning--> 1,4*0,9^x=0,5^x


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2011 af mette48 (Slettet)

1,4*0,9^x=0,5^x del med 0,5x                     på begge sider og brug   (an/bn ) = (a/b)n

del med 1,4 på begge sider


Svar #2
25. september 2011 af Glans (Slettet)

okay. altså jeg deler med 0,5^x på begge sider så får jeg 1,4*0,9^x/0,5^x, efter det ved jeg ikke hvordan jeg skal gå videre. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2011 af mette48 (Slettet)

Skriv hele ligningen og

læs resten af svaret


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.