Matematik

Potens

27. september 2011 af hingst12 (Slettet)

Reducer følgende udtryk til en enkelt potens

 

 xn*xn-3 = x(n+n)-3 = xn-3

 

Er dette stykke rigtigt 


Brugbart svar (2)

Svar #1
27. september 2011 af WHiP (Slettet)

du glemmer n+n=2n


Brugbart svar (2)

Svar #2
27. september 2011 af Anxyous (Slettet)

Hvordan kan n+n = n ?


Brugbart svar (2)

Svar #3
27. september 2011 af Chrystine (Slettet)

Bortset fra at n+n=2n.


Svar #4
27. september 2011 af hingst12 (Slettet)

Det har været en trykfejl fra min side :))

altså kan vi konkludere at resultatet er:

xn*xn-3 = x(n+n)-3 = x2n-3

 

Eller hvad?


Brugbart svar (2)

Svar #5
27. september 2011 af Anxyous (Slettet)

#4:

Jep.


Skriv et svar til: Potens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.