Matematik

omskrivning af ligning...

27. september 2011 af truemax1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej er der nogen der kan hjælpe mig med at isoler  "L"  på den ene side af lighedstegnet.

 

T=2∏·√L/g

altså Tid=2 gange pi gange kvadratroden af L divideret med g


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2011 af WHiP (Slettet)

Start med at opløft i anden på begge sider, så fjerner du kvadratrod tegnet, herefter isolerer du bare


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2011 af mathon

 

                 T2 = 4π2 ·(L/g) ......


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2011 af Krabasken (Slettet)

T = 2π*√(L/g)

 

√(L/g) = T/(2π)

 

L/g = T2/(4π2)

 

L = g*T2/(4π2)


Skriv et svar til: omskrivning af ligning...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.