Matematik

Matematik :(

28. september 2011 af øhmmm (Slettet)

hej

en almindelig dobbeltseng måler f.eks. 1,4 x 2 meter .

i året 1430 lod hertug philip af burgund fremtillet en seng, der målte 5,79 x 3,81 . 

Beregn arealet af de to senge. (har jeg gjordt)

integn på millimeter-papir de to senge i målstoksforholet 1:100

hvad er

2 m = 

1,4 m =

5,79 m =

3,81 =

hvordan kan jeg regne det ud


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2011 af mette48 (Slettet)

2 m = 200 cm     målestoksforhold 1:100 fås ved at dividere det virkelige mål på 200 cm med 100. Det bliver 200:100 cm = 2cm på din tegning


Svar #2
28. september 2011 af øhmmm (Slettet)

så jeg skal bare sige 1,4: 100 og så kommer svaret på dem


Svar #3
28. september 2011 af øhmmm (Slettet)

ups skrev forkert men jeg ved jo ikke hvad 1,4 og de andre er i virkeligheden ellers kan jeg godt finde ud af det andet


Svar #4
28. september 2011 af øhmmm (Slettet)

ved ikke hvordan jeg skal finde ud af hvad de andre er

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. september 2011 af mette48 (Slettet)

1,4 m er målene på sengen i virkeligheden

du skal bare bruge de 4 mål du har fået opgivet


Svar #6
28. september 2011 af øhmmm (Slettet)

ja men hvad er det i målstok jeg ved at 2 er 200 cm men hvad er de andre


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. september 2011 af mette48 (Slettet)

del målene med 100


Svar #8
28. september 2011 af øhmmm (Slettet)

okey er det så sådan her

1,4= 140 cm

5,79= 579 cm og

8,81 =381 cm


Svar #9
28. september 2011 af øhmmm (Slettet)

ups der skulle stå 3,81 = 381

 


Brugbart svar (0)

Svar #10
28. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

I målestoksforholdet 1 : 100 kan længder i m i virkeligheden så fortolkes som længder i cm på tegningen.


Svar #11
28. september 2011 af øhmmm (Slettet)

det ved jeg men jeg spørg bare om det jeg har skrevet i svar # 8 og 9 er rigtige

 


Brugbart svar (0)

Svar #12
28. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#11

Du skriver at nogle tal er lig med nogle længder. Det giver da ingen mening.


Brugbart svar (0)

Svar #13
28. september 2011 af mette48 (Slettet)

Jo Andersen, når man har set det før så gør det (næsten)

Dine mål er OK, så skal du bare dele dem med 100, så har du målene til din tegning.


Svar #14
28. september 2011 af øhmmm (Slettet)

jeg skrive de tal som jeg skal have i målstoks forhold jeg ved at

2 m på tegningen er 200 cm i virkeligheden det eneste jeg spørg om er hvad de andre tal er i virkeligheden altså i målstoksforhold 

altså hvordan gør jeg det det er det enste jeg spørg om


Brugbart svar (0)

Svar #15
28. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#14

Det er 2 cm på tegningen, der svarer til 2 m i virkeligheden. Meter-tallene på tegningen kan direkte oversættes som cm-tal på tegningen i målestoksforholdet 1:100 , da 1 m = 100 cm.


Svar #16
28. september 2011 af øhmmm (Slettet)

er det så ikke sådan her

1,4 m er  140 cm

5,79 m er  579 cm og

3,81 m er  381 cm eller hvad  


Brugbart svar (0)

Svar #17
28. september 2011 af mette48 (Slettet)

1,4 m bliver 140:100 cm

579:100 cm

381:100 cm


Svar #18
28. september 2011 af øhmmm (Slettet)

yes det var rigtig tak for hjælpen

 


Skriv et svar til: Matematik :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.