Matematik
2 løsninger sinus
31. maj 2005 af
*A* (Slettet)
hvordan er det nu med sinus og 2 løsninger osv i forbindelse med sinus relationerne
Svar #1
31. maj 2005 af 404error (Slettet)
Eftersom
sin(180-v)=sin(v),
hvor vi måler i grader, giver anvendelse af sinusrelationerne til beregning af en vinkel altid to løsninger. Hvilken er den rigtige, afhænger af de øvrige vinkler i trekanten.
sin(180-v)=sin(v),
hvor vi måler i grader, giver anvendelse af sinusrelationerne til beregning af en vinkel altid to løsninger. Hvilken er den rigtige, afhænger af de øvrige vinkler i trekanten.
Svar #3
01. juni 2005 af frodo (Slettet)
#2: Hva?
korrekt notation vil være:
sinv=-0,5
=>
v= sin^(-1)(-0,5)=-30 eller arcsin(-0,5)=-30 V v=180-(-30)=210
dog vil dette eksempe aldrig forekomme i en trekantopgave, da man ikke kan have vinkler over 180* i en trekant
korrekt notation vil være:
sinv=-0,5
=>
v= sin^(-1)(-0,5)=-30 eller arcsin(-0,5)=-30 V v=180-(-30)=210
dog vil dette eksempe aldrig forekomme i en trekantopgave, da man ikke kan have vinkler over 180* i en trekant
Svar #4
01. juni 2005 af kchung (Slettet)
Nej, undskyld, jeg tænkte på enhedscirkel. SE BORT FRA MIT INDLÆG
Skriv et svar til: 2 løsninger sinus
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
