Matematik

Matematik

01. oktober 2011 af annalundroc (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej alle sammen.

Jeg har fået følgende opgave:

 

By                   Indbyggertal    tilskuere      summeret

Esbjerg          71025               18000          18000
Herning          45470               12500          30500
Århus             239865              22000          52500 
Aalborg          101497             15000       
Kolding          56249               12000

 

Hvordan regner jeg summeret?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2011 af PeterValberg

den aktuelle værdi plus de forrige :-)

Esbjerg: 18000 + 0 = 18000 
Herning: 12500 + 18000 = 30500
Århus: 22000 + 12500 + 18000 = 52500
Aalborg: 15000 + 22000 + 12500 + 18000 = 

osv....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.