Matematik

helheden svare til?? hjælp til regnestykke.

02. oktober 2011 af Amay (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej alle.

nogle der kan fortælle mig hvordan jeg regner dette?

7% svare til 28 . hvordan ser regne stykket ud. hvordan gør jeg?

så jeg også kan lave de andre regnestykker.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Find 1%, og dernæst 100%.


Svar #2
02. oktober 2011 af Amay (Slettet)

jeg har prøvet at gøre sådan her:

7%=28

1% = 28/7 = 4

100%= 4*100 = 400 er det rigtigt?

 

28% =7

1% = 7/28= 0,25

100% = 0,25*100 = 25


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2011 af YoungSlowy (Slettet)

#2

Det første resultat er rigtigt.

Kontrol: 400 * 0,07 = 28 %

1 % = 4

7 % = 28


Svar #4
02. oktober 2011 af Amay (Slettet)

Hvad gør jeg så forkert her?

3,5 svare til 22

3,5=22

1%=3,5/22=0,159

100%= 0,159*100=15,9

det er forkert. der står det skal blive 628,57


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Du dividerer den forkerte vej. man finder hvad 1% svarer til ved at dividere 22 med 3,5 . Se den første opgave ovenfor.

100% svarer til (22/3,5)·100

Du kan vel også se, at hvis 3,5% af noget svarer til 22, kan det hele ikke være 15,9 ?


Svar #6
02. oktober 2011 af Amay (Slettet)

#3

takker. det er to regne stykker.

først  7% svare til 28

den andet 28% svare til 7

 

men så går der noget galt når der kommer et komma ind i billedet :( #4


Svar #7
02. oktober 2011 af Amay (Slettet)

#5

Når ja, takker. tror det på tide at ligge det fra mig har lavet regne stykker siden kl 12. nu har jeg den..

takker. :)

god aften


Skriv et svar til: helheden svare til?? hjælp til regnestykke.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.