Matematik

Binomial Ligning

02. oktober 2011 af sjesper (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej.

 

Har fundet frem til at: (x-8)(y+7) er ligmed xy+7x+8y-56

Men skal også finde frem til hvad det giver hvis x=14 og y=16, og der bliver jeg lidt i tvivl med xy. Prøvede at tage det logiske og det blev: 14*16+7*14+8*16-56 = 394

Kan dette være korrekt ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. oktober 2011 af peter lind

Der er en fejl i din udregning -8y+56 til sidst.Mettoden er ellers rigtig. Du kan dog slippe nemmere fra det hvis du sætter ind i det oprindelige udtryk. Så får du (14-8)(16+7)


Svar #2
02. oktober 2011 af sjesper (Slettet)

Mange tak for hjælpen :) Dum fejl at lave hvis du ikke sagde det :)


Skriv et svar til: Binomial Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.