Matematik

Hjælp til opgave ....

02. oktober 2011 af Marianne271 (Slettet)

Pottemuld

pris pr. 10 liter  = 11,95

pris pr. 20 liter  = 19,95

pris pr. 40 liter  = 35,50



Den billigste pris ved køb af 50 liter pottemuld er ________________ kr.



Hjælp forstår ikke...

Har sat den ind før, men fik ikke rigtig nogen hjælp...
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2011 af momix (Slettet)

43,95 kr


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

Se på din gamle tråd fra i går


Skriv et svar til: Hjælp til opgave ....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.