Matematik

lineær funktion..-_-

03. oktober 2011 af pmoss (Slettet)

F(x) = 2x+6

g(x) =5-1,5x

 

find skærings punktet mellem de to grafer løs den med 2 ligninger og 2 ubekendte.. hvordan f***** gør man det


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2011 af Mongomaniac (Slettet)

Du skal jo finde et punkt hvor de har fælles x og y værdi. Derfor må 2x+6=5-1,5x være sandt. Samtidig ved du at 2x+6=F(x), kan du selv regne dig frem til resten?

 


Svar #2
03. oktober 2011 af pmoss (Slettet)

har fået sat dem i en graf men kan ikk få de 2 resultater til at passe


Svar #3
03. oktober 2011 af pmoss (Slettet)

også mig der skrev forkert først der skal stå 2x-6


Skriv et svar til: lineær funktion..-_-

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.