Matematik

MATEMATIK - HJEMMEOPGAVER

03. oktober 2011 af 2k3 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa

Har snart brugt lang tid på at - finde ud af hvordan man løser disse opgaver. - men kan simpelthen ikke finde en tilsvarende resultat, med beregninger. 

------------------------------------------------------------------------

OPSTIL EN FUNKTIONSFORSKRIFT FOR PARABLEN

- P = (3,2)

-> Q = (0, 1,5)

------------------------------------------------------------------------

En flyvemaskine letter til tiden T(0) = 0 S, med en vinkel på 40(GRADER) i forhold til jordensoverflade.

STARTHASTIGHED ER 300 KM/T

Til TIDEN(1) = 110 S flades der ud og der flyves parallelt med jordoverfladen. 

BEREGN FLYVEHØJDEN TIL TIDEN(T)

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

For at finde forskriften for parabelen skal man bruge 3 punkter.

Skriv hele den oprindelige tekst til de to opgaver her


Svar #2
03. oktober 2011 af 2k3 (Slettet)

OPGAVE 20. (PARABLEN)

- En Parabel har toppunktet på y-aksen. Punktet P = (2,3) ligger på parable. Det oplyses endvidere at brændpunktet Q = (0, 1,5)

A) - opstil en funktionsforskrift for parablen.

 

- den anden opgave er beskrevet fuldstændig som i bogen.


Svar #3
04. oktober 2011 af 2k3 (Slettet)

opgaverne er blevet løst, ellers tak for at du ville kigge på det. :-)


Brugbart svar (1)

Svar #4
04. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Det er jo fint. Den proces at formulere hele opgaven fik dig så åbenbart til selv at forstå opgaven bedre.


Skriv et svar til: MATEMATIK - HJEMMEOPGAVER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.