Matematik

Divedere med komma , HJÆLP!

03. oktober 2011 af cyperfox (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej. :)

Jeg sidder og kan ikke finde ud af dette division stykke

Feks. 276,3 : 9 =

Hvordan dividere jeg med komma?

Hjælp!

Tak ;)


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. oktober 2011 af 123434 (Slettet)

gang med 10

2763/90=30,7

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. oktober 2011 af Andsø (Slettet)

Du lader som om der ikke er et komma.

Bagefter sætter du så kommaet. (:

Feks

276,3 : 9 = 30,7

2763 : 9 = 307

 


Svar #3
03. oktober 2011 af cyperfox (Slettet)

Tusind tak! ;)

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. oktober 2011 af Andsø (Slettet)

Glad for at kunne hjælpe (:


Skriv et svar til: Divedere med komma , HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.