Matematik

Ligninger

03. oktober 2011 af ct1748 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej 

Jeg sidder fast i nogle matematikopgaver og håber i kan hjælpe 

a ) 3,895x = 9,265x + 7,584 

b ) skal nævne 5 betydende cifre i eksponentiel notation?

5,8³ * 4,6^2
Og
16,4^2 * 0,0064^4

 

x / 1,625 = 5,874

 

Håber i kan hjælpe med disse 4. 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. oktober 2011 af xxxsonexxx (Slettet)

I den sidste: x / 1,625 = 5,874 → isolerer du bare x så den komme til at hedde:

x = 1,625 * 5,874

:-)


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. oktober 2011 af Chrystine (Slettet)

a) Slå op på regnereglerne for ligninger, og overbevis dig om, at det er ok at trække 9,265x fra på begge sider.

b+c) Prøv at regne det ud på lommeregner.

Det fremgår ikke, hvor du går i stå.


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.