Matematik

fourie analyse

03. oktober 2011 af Colloio (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej jeg har problemer med få mine resultater til at stemme, med facit fra opg. 2 a), så er i tvivl om jeg har gjort det rigtigt. Så hvis nogen gider at give en besvarelse af opg. 2 a) vil det være godt.

 

opg. sættet er tilføjet som fil

Vedhæftet fil: eksamenokt2007[1].pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
03. oktober 2011 af peter lind

Hvad har du gjort ?


Svar #2
03. oktober 2011 af Colloio (Slettet)

jeg har sagt at f(x) er en lige funktion. brugt F(x)=a0+sum(akcos(kx)+bksin(kx), hvor bk=0 og så udregnet a0 og ak.

hvor jeg får F(x)=1/pi+sum((1/(k+1)-1/(k-1))*sin(k*pi)/2*pi. og stemmer vist ikke med facit


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Denne funktion f(x) er ikke en lige funktion. Man får en enkelt af koefficienterne bk, der er ≠ 0 , og uendeligt mange af koefficienterne ak , der er ≠ 0 .


Svar #4
03. januar 2012 af Colloio (Slettet)

billed

Vedhæftet fil:Skærmbillede001612.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #5
03. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Dit vedlagte skærmbillede er tomt. Se tråden i et andet forum, hvor du spørger om opklaring af problemer med at uploade billeder.


Skriv et svar til: fourie analyse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.