Matematik

funktion - tabel

03. oktober 2011 af Lipase (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opretter nyt spørgsmål da vedhæftede fil ikke virker

 

Se vedhæftede fil.

a)

f(0), defination: xo = 1 dis. (r+1)0=1

b= 511

f(1) = 697

697 = 511 * a1

<=>

a= 697 / 511 

<=>

a= 1,36399 

Har brug for hjælp til forklaring. Hvordan kan jeg forklare det jeg har gjort med ord.

____

b)

A er fremskrivningsfaktor voksen 36 % om året

Man omregner 1,36 til procent

1,36 er (r + 1) <=> r = 0,36

omregning til procent 

= 36,39 % pr. år

f(13) = 511*1,3639913 = (..) Antal børn 

 

Har ligesom i opg. a, brug for hjælp til forklaring

         

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Du bliver nok nødt til at forklare lidt mere, hvis du vil gøre dig håb om hjælp fra andre til at forklare, hvad du selv har gjort.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: funktion - tabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.