Matematik

Meter til kvadratmeter

04. oktober 2011 af math7702 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg er lidt i tvivl om, hvor mange kvadratmeter der går på en meter, eller om det er det samme? 

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. oktober 2011 af mathon

               du kan ikke omregne arealenhed til længdeenhed eller omvendt


Svar #2
04. oktober 2011 af math7702 (Slettet)

Hvad gør jeg så, hvis jeg skal gange den ene enhed med den anden? Er det muligt uden at omregne noget? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. oktober 2011 af mathon

 

                    m·m = m1·m1 = m1+1 = m2


Svar #4
04. oktober 2011 af math7702 (Slettet)

m * m2 * = m


Brugbart svar (1)

Svar #5
04. oktober 2011 af mathon

 

                    m·m2 = m1·m2 = m1+2 = m3


Svar #6
04. oktober 2011 af math7702 (Slettet)

13m * 0,33m2 = 4,29m3


Brugbart svar (1)

Svar #7
04. oktober 2011 af mathon

    
                         (13·m) · (0,33·m2) = (13·0,33) · (m·m2)  =  4,29 m3                uden gangeprik


Svar #8
04. oktober 2011 af math7702 (Slettet)

Super, tak! 


Skriv et svar til: Meter til kvadratmeter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.