Matematik

Matematik

05. oktober 2011 af saraJ1 (Slettet)

Hej alle sammen.

Jeg har glemt lidt om hvordan man reducere i matematik

A) A/B   * 5a/b

er det ikke A  *  b÷ 5a·b

svaret er 5a2 ·2b

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. oktober 2011 af peter lind

Du ganger 2 brøker ved at gange deres tællere og ganger deres nævnere. Derefter kan der ikke gøres mere med mindre A = a og/eller b = B


Svar #2
05. oktober 2011 af saraJ1 (Slettet)

Er svaret så ikke 5a2 *b?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2011 af peter lind

Nej Brøkeen forsvinder ikke. Du gør ikke som der står i #1


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. oktober 2011 af Krabasken (Slettet)

a/b * (5a) / b = 5a^2 / b^2
 


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.