Matematik

Ligninger på Ti-89

09. oktober 2011 af Padi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan løser jeg jeg disse to ligninger med to ubekendte på lommeregner (Ti-89)?


Svar #1
09. oktober 2011 af Padi (Slettet)

Glemte at skrive dem... Kommer her:

-x+2y=1 og 2x-3y=-1


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2011 af Walras

solve(-x+2y=1 and 2x-3y=-1,{x,y})


Svar #3
09. oktober 2011 af Padi (Slettet)

Hvordan skriver man and???


Skriv et svar til: Ligninger på Ti-89

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.